söndag 18 december 2011

Har jag berättat att jag har ett antikvariat...

... med bara trädgårdsböcker?

När jag fick upp ögonen för odling ville jag lära mig massor och snabbt. Hur gör man? Varför gör man det? När? Med vilka? Hur mycket? Frågorna var oändliga. Begav mig till biblioteket och släpade hem massor. Men tiden gick alltid ut alldeles för fort.

Så jag bestämde mig för att köpa en bok som jag kunde lära mig så många saker som möjligt av samtidigt. Det blev Bonniers stora bok om trädgård. Jag var nöjd för stunden, men så blev det en till och en till... Nu har jag en liten samling som jag återkommer till med jämna mellanrum.

Ur mitt eget behov uppkom idén om att erbjuda andra vetgiriga trädgårdsmänniskor en plats där man kan hitta innehållsrika och vackra böcker. Flera är slut på förlaget och kan vara svåra att hitta. Kanske har jag någonting du letat efter? Samtliga bilder visar böcker jag har inne just nu i butiken Fagras trädgård. Välkommen in!

3 kommentarer:

 1. Nämen vad kul!
  Ska genast kolla in i din bokbutik.

  Trevlig fjärde advent!

  SvaraRadera
 2. Tack för titten hos mig och så önskar jag dig en trevlig fjärde advent.. Trevligt förresten med alla trädgårdsböcker du har.. har oxå samlat på mig massa roligt att bläddra i lata dagar.. =).. ha det gott/Moa

  SvaraRadera
 3. Vilket bra tips, även om jag såg det lite för sent för trädgårdsklappar. Men kanske hittar jag något fint till mig själv att börja det nya året med. Önskar dig God Jul!
  Eva

  SvaraRadera