söndag 11 december 2011

Måste erkänna

Jag har en förkärlek för blommigt. Det kan nästan vara vad som helst; sofftyg, väskor, kuddar, överkast... ja, det är ingen ände på galenskapen. Nu måste jag väl klargöra att jag inte äger allt jag önskar jag hade. Tur är väl det.

Men det har visat sig att en hel del växtinspirerat smugit sig in i min garderoben. Här ovan en 60-talsklänning köpt på second hand för flera år sen. Annars är det Noa Noas kläder (översta bilden) som drar mest. Egentligen är jag för kort för att ha deras lager-på-lager kläder, men det kan vara ett sidentyg eller en färgkombination som får mig att falla.

Lite svårt att ta in denna förändring när man är en tidigare punkare, nu äldre, men jag ser mig fortfarande som "rockig". Eller ska det vara "ro-mantisk"?

Fagras trädgårds egendesignade trädgårdsförkläden är inte bara praktiska, utan också snygga! Blev kär direkt när jag såg det underbara mönstret på vaxdukstyget och vips hade jag tillfört mitt hem ännu mer blommor. Förklädena finns att köpa i butiken. Mitt andra julklappstips!
Ha en bra vecka!
/Johanna

2 kommentarer:

 1. Härliga tyger.
  Blommor blir man glad av.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Ja, precis, glad blir man. Fast risken att man blir en "Eliza - blomsterflickan" är överhängande.
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera